Aquesta és la ROSA SOLIDÀRIA Fundació Magone

Col·labora amb l'Associació Fundació Magone per persones en situació d'exclusió social.

 
Sabies que a Catalunya 1 de cada 3 adults es troba en situació d’exclusió social* i que augmenta fins a un 40% quan parlem d’infants?
 
Des de la Fundació Magone treballem per minimitzar aquest impacte social donant acompanyament a infants, adolescents, joves i llurs famílies en situació de vulnerabilitat en barris molt desfavorits del territori català.
 
 
I aquest SANT JORDI volem que el facis MOLT especial. Col·laborant per oferir una segona oportunitat a tants infants i joves que ho necessiten.
 
No t’ho pensis més i col·labora amb 1 ROSA X 1 FUTUR. La teva rosa pot canviar el present i futur d’un infant o d’un jove. Comparteix aquest butlletí amb la teva família, amics o coneguts i ajuda’ns a difondre aquesta iniciativa solidària.
 
 

 

Rosa Fundació Magone. Montada con bolsa BIOCOMPOSTABLE

PVP (IVA incl.):


IVA incl.
Cantidad 

Mínimo: 50
Añadir a la cesta
Tienes que seleccionar la bolsa
 
 
1 ROSA X 1 FUTUR és una rosa de gran impacte SOCIAL, és aquella flor que acompanya el present d’aquell jove per poder tenir un futur.
 
La solidaritat sempre apareix en moments com els que estem visquent, igual que la rosa floreix per primavera per donar pas a una nova temporada renovada i plena d’il·lusions.
 
I per aquest motiu, aquest proper Sant Jordi és ESPECIAL. Us presentem un projecte molt emocionant per tots els joves que conformen la Fundació Magone.
 

Un petit símbol d'amor per un futur ple d'oportunitats. 

#1ROSAx1FUTUR 

 

 

 

+INFO:

Correu electrònic: fundaciomagone@salesians.cat
 
Raúl Lerones: 628293137
Anna Llovet: 676446818.


Crear una cuenta
REGÍSTRATE
En un minuto recibirás una clave de acceso.
Comprueba la bandeja de correo no deseado si no la recibes y marca el correo como seguro.

Conoce el proyecto Rosas Solidarias:

 

rosas solidarias

 

 

 

Condiciones del servicio Contacto